Plakát készítő

A jó plakátot nem olvassuk, hanem látjuk. A jó plakátnak tehát első ránézésre, és utólag is figyelemfelkeltőnek kell lennie.

Egy hirdetéshez, bejegyzéshez, Facebook poszthoz, figyelemfelkeltő íráshoz elengedhetetlen egy jó grafika. A plakát nem csak mint hirdetés jelenik meg, hanem minden olyan online dolognál, ahol kép kell a szövegezés mellé. Gyakran a kép adja el a szöveget.


A hirdetéshez készült plakát ugyanúgy használható az online térben, mint nyomtatott plakátként,csak a méreten kell módosítani, hogy minden eszközön szépen jelenjen meg és gyorsan betöltődjön.

Hogyan tudsz gyorsan, ingyenesen profi plakátot tervezni?

A megoldás: a Canva ingyenes online képszerkesztő program.

Regisztrálni kell, vagy Google, illetve Facebook fiókkal belépni és azonnal lehet használni. A kezelése nem bonyolultabb egy word dokumentum kezelésénél. A képek és grafikák előre kiválasztott sablonokból módosíthatóak, nem kell hozzá speciális tudás. Természetesen gyakorlattal egyre szebb plakátokat lehet készíteni.

Az elkészített plakátot le lehet tölteni képként vagy pdf-ként, majd nyomdában kinyomtattatni. A Canva automatikusan felkínálja a nyomtatás lehetőségét, tehát a plakát készítés után egyből meg lehet rendelni a nyomtatott anyagot, amit házhoz szállítanak.

Plakát készítő videó:A plakát készítéshez hasznos további hasznos ismereteket biztosít az alábbi videó:


A kép a Canva képszerkesztővel készült.

Ha a Canva Pro előfizetésén gondolkozol, kérlek használd a partnerlinkem. Ezzel segíted a munkámat, hogy további értékes tartalmakat tudjak feltölteni. https://partner.canva.com/c/2623004/6…